Галин Иванов говори пред медиите в началото на лагера на

...
Галин Иванов говори пред медиите в началото на лагера на
Коментари Харесай

Галин Иванов: Трябва поне малко да вземем от сърбите

Галин Иванов приказва пред медиите при започване на лагера на националния тим преди европейските квалификации с Черна гора и Англия. Звездата на Славия съобщи, че в отбора царува успокоение.

" Защо да съм нервозен? Трябва да сме спокойни всички, имаме мач, което е най-хубавото. Надявам се да победим. Надявам се да се отпуснем и да се насладим на играта. Цената е всеки мач да изглеждаме по-добре, всеки мач да израстваме повече и повече, да осъществим тактическите инструкции на старши треньора. Нека първо мислим първо за Черна гора, по-късно ще мислим за Англия.

Чака ни тежък и значим мач. Малка страна сме и би трябвало да се поддържаме, с цел да продължим нагоре. Със сигурност почитателите са разочаровани, само че ние, футболистите, сме най-разочаровани. Ще върнем хората с разпределяне на терена до последния съдийски сигнал. Хората са станали малко злобни, ненапълно е разбираемо. Не съм чувал сърбин да каже неприятно за различен сърбин. Поне малко би трябвало да вземем от тях ", сподели Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР