Галена изневери на любимата си дуетна половинка Криско! И то

...
Галена изневери на любимата си дуетна половинка Криско! И то
Коментари Харесай

Галена изчерви мрежата: За гърди не мога да завидя на колежка

 Галена изневери на обичаната си дуетна половинка Криско! И то не с кого да е, а с Азис. Изпълнителката на " Ти не си за мен " и Краля на попфолка се съюзиха за общо минитурне. Двамата ще пеят пред българската общественост в Америка през октомври. В програмата им влизат три концерта. Стартират в Чикаго на 9 октомври. Следват участията в Нейпълс (11-и) и Лас Вегас (13-и).

Турнето е толкоз малко поради уговорките на двамата с тв планове. Азис е панелист в " Маскираният артист ", а Галена е измежду треньорите в " Гласът на България ". Те са се разбрали с продуцентите и ще отсъстват от предаванията, само че единствено за малко.

Галена и Азис към този момент са в усилена подготовка за пътуването зад Океана. Репетират дружно и няколко от хитовите им дуети с други реализатори, с цел да ги показват дружно пред почитателите си в Америка. Така Азис ще замести Криско в най-малко едно от общите му части с огнената фолкдива - настоящият шлагер " Тръпката ".

Голямата изненада за почитателите им се чака да е премиерата на общото им парче дружно. Галена и Азис към този момент са записали дуета си. Нещо повече, снимали са и клип към него. Новината за него се популяризира от разнообразни клюкарски страници в инстаграм. Чалга почитателите чакат с неспокойствие събирането на две от най-големите звезди в лекия род.

Галена и Азис са в отлични връзки. А чалга дивата показа преди време защо завижда на сътрудника си.

" За гърди не мога да завидя на колежка. Бих завидяла за клип, за ария и за нещо, което е обвързвано с това, с което се занимавам. Ако би трябвало въпреки всичко да дам отговор на въпроса, бих споделила, че изпитвам завист на Азис, тъй като размерът на гърдите му е подобен, какъвто беше моят предходният ", сподели тя, представена от.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР