Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена

...
Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена
Коментари Харесай

Галена без гащи в САЩ

Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, Меди и започнаха турнето си в Америка, оповестява.

Певицата и сътрудниците ѝ пяха в заведение пред огромна група български емигранти в Чикаго, като заложиха на безконечни шлагери на колежки като " Луда по тебе " и на личните си части. Не обаче песните, а облеклото на Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и провокираха най-разгорещени мнения. Тя бе облечена в нещо приблизително сред бански костюм и рокля, а тоалетът ясно разкриваше, че певицата е захвърлила бельото.

Това не е първият път, когато фолкаджийката демонстрира разкрепостено държание.

Миналата година Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и бе посетител на публично събитие на пъпа на София, за което избра черен костюм от две елементи. И в случай че жилетката е съвсем елементарна, това не може да се каже за панталона. В него, тъкмо към кръста на Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и, са изрязани две огромни пеперуди, обсипани с камъни. Дълбоките сечения ясно демонстрират, че панталонът не разрешава да бъде носен с долни дрехи изпод. Явно гащите са нещо, без което Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и може без проблем. Освен Чикаго, тримата ще пеят и в Лас Вегас, а Hotnews.bg с неспокойствие чака с какъв тоалет ще се барне Галена  Галена Истинското име на Галена е Галина Вичева Генчева. Родена е в гр. Смядово. Има по-големи брат и там.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР