Галаконцертът Млади фолклорни таланти“ ще се проведе в неделя, 22

...
Галаконцертът Млади фолклорни таланти“ ще се проведе в неделя, 22
Коментари Харесай

"Млади фолклорни таланти" в Борисовата градина на 22 май

Галаконцертът " Млади фолклорни гении “ ще се организира в неделя, 22 май, от 14 до 16 часа, в парк-театъра в Борисовата градина . 21-ото издание на събитието на предаването „ Рано в неделя “ на стратегия " Хоризонт ", ще е със свободен вход. Водещи на събитието ще са обичаните радиоводещи и певици Ива и Ева Валентинови. 

Галаконцертът „ Млади фолклорни гении “ ще се организира за първи път навън. На сцената на парк-театъра в Борисовата градина ще пеят и свирят лауреатите на класацията. Деца от цялата страна, които се занимават с фолклор и обичат българската национална ария и българските национални принадлежности, изпращат записи до БНР и вземат участие в класацията през цялата година. Слушателите класират непосредствено в ефир препоръчаните осъществявания. Така се излъчват лауреатите, които на галаконцерта ще се показват онлайн пред своята аудитория. Талантливите деца ще получат доста награди, а огромният победител – опция за професионален запис в БНР.

От сцената на " Млади фолклорни гении " са почнали креативния си път доста реализатори, а всеки галаконцерт се чака с неспокойствие и наслада от участниците, екипа на неделното предаване на стратегия " Хоризонт " и публиката.   
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР