Гала и Стефан днес не откриха предаването На кафе, което

...
Гала и Стефан днес не откриха предаването На кафе, което
Коментари Харесай

Рокада в Нова тв: Гала и Стефан ги няма в "На кафе", нова звездна двойка води предаването!

Гала и Стефан през днешния ден не откриха предаването " На кафе ", което този сезон се води с изключение на от Гала, и от половинката и в живота - Стефан. Двамата всяка заран разясняват протичащото се по света, излизайки хванати за ръка, а след това Стефан оставя водещата да продължи с интервютата в предаването. Днес обаче, както и до края на седмицата, двойката няма да се появява в ефир. На тяхно място застана социоложката Мира Радева и половинката й - Ивайло. Двамата направиха разбор на деня, а най-после при тях се причисли Зейнеб.

Чаровната участничка в първия сезон на " БИГ Брадър " пък ще се занимава с дирижирането на мненията във връзка новия звезден сезон на предаването. Тя се зае да разяснява излъчените в петък фрагменти от риалитито дружно със седмичните анализатори.

Предполага се, че Гала ще се завърне в ефира другата седмица, а дотогава разнообразни двойки ще " влизат в обувките й ", като водят " На кафе ". Най-вероятно на следващия ден отпред на предаването ще застанат Димитър Рачков и Кремена Халваджиян.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР