Гала и гаджето й Стефан бяха заедно десет години През това

...
Гала и гаджето й Стефан бяха заедно десет години
През това
Коментари Харесай

След 10 години: Гала най-после събра кураж да натири Стефан!

Гала и гаджето й Стефан бяха дружно 10 години

През това време водещата не спираше да се труди и да става в ранни зори, с цел да е на екран от пет сутринта.

Мнозина завиждат на русокоската, като гледат единствено лъскавата страна на работата й. Но истината да се бъхти била не с цел да бъде известна, а тъй като мъжът до нея не е финансово постоянен. И не правел нужното, с цел да облекчи Гала в всекидневието й.

Гала се опита да пробута по-младия от нея Стефан под дърво и камък, той бе в Къщата на братята, даже го направи ко-водещ на предаването си „ На кафе “.

Но каквито и старания да полагаше, от Стефан не стана водещ, не стана нищо. Той сякаш се занимаваше с произвеждане на мед, само че и това се оказа следващата „ партенка “, с цел да оправдае мързела и безспорната истина, че паразитира на гърба на жена си.

Разполагайки с доста свободно време, Стефан даже стартира да смъква в мрежата по-засуканите мадами, като им оферираше ВИП-услугата „ доставка до дома с консумация “. Дебелашките свалки стигнаха до ушите на Гала, а  и доста дами пропищяха от набезите на „ нереза “ Стефан. Блондинката обаче го отбрани, като не спря да го мъкне по тузарски почивки и да го среща с известни люде, нека нещата към него да се раздвижат. Но и откакто следващото бизнес начинание на Стефчо пропаднало, онлай уебсайт за залагания, на Гала й писнало да го устоя.

„ Добре, че откри сили да го изгони, та той е един паразит, от него нищо не става “, радват се са нейни приятелки.

 

 

Тагове: Гала Стефан Гала и Стефан водеща На кафе раздяла

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР