Гадно, много гадно постъпва Би Ти Ви с Николаос Цитиридис.

...
Гадно, много гадно постъпва Би Ти Ви с Николаос Цитиридис.
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: На 2 декември гледаме последното шоу на Цитиридис! (bTV го изхвърлят на улицата точно преди Коледа)

Гадно, доста гадно постъпва Би Ти Ви с Николаос Цитиридис. Телевизията изхвърля безусловно на улицата водещият и го оставя без работа и прехранване. След четири години на екран, в предаване, носещо неговото име, Цитиридис е уволнен. Новината към този момент е доказана публично и е ясно, че на 2 декември феновете ще гледат предаването за финален път.

Осем са сезоните, в които занимателният Нико беше на екран. Той пристигна съвсем отникъде и лицето му не беше разпознаваемо, а започва кариерата си с допустимо най-тежката задача - да замести легендата на шоуто като цяло - Слави Трифонов.

Да, никой не вярваше и че гърчето ще успее да изкара толкоз, всички му даваха най-много година, две. Четири лета отново са си нещо, само че въобще не може да се мери с Дългия и шоуто му, което беше водач на ефира цели двайсет години.

Колеги на Николаос не крият, че са обезпокоени по какъв начин и къде ще търси работа той оттук нататък. Знае се, че в предаването, което ще смени шоуто му, ще има името " България ". Повече неща не се споделят, тъй като са строго конфиденциални.

Остава да проявим повечко самообладание и да забележим кой ще поеме от Цитиридис щафетата, ще се оправи ли и къде, в последна сметка, ще се откри Николаос.

Източник: Лупа.бг

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР