Гаджето на Киро Скалата Ника успя да вбеси зрителите на

...
Гаджето на Киро Скалата Ника успя да вбеси зрителите на
Коментари Харесай

Гаджето на Киро Скалата вбеси нета с претенции без покритие в "Черешката на тортата"

Гаджето на Киро Скалата Ника съумя да вбеси феновете на „ Черешката на тортата “ с цялостната липса на умения в кухнята, само че големи искания. Представената като модел, певица и уредник на събития Никол Стоянова – Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута. Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като " домат шмеркезе ", като за първи път виждаше пош. Купи подготвен фасул от буркан, а опитът ѝ да нареже краставицата на купчета бе същинска злополука, тъй като частите се получиха големи.

Ника предложения гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, а най-после даже пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е някогашна на артиста Фахрадин Фахрадинов и около него станала актриса, а в този момент живее със Скалата. Той е един от огромните спечелили в Черешката още преди десетилетие. В неговата седмица той съумя да се скара с Люси Илирионов за колориите в храната, само че сграбчи плакета, напомня Hotnews.bg.

Зрителите са безапелационни, че от дълго време не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят по какъв начин Ника е попаднала в предаването. „ Шеф Манчев, от къде го изкопа това неразбирателство в кухнята! По огромно излагане, не съм виждала в това предаване! “, написа зрителка. „ От къде се взе това създание, ситуацията е цялостен кич..., не може да готви, не може да сътвори приятна конюнктура, масата е зле подредена, не знам какво въобще прави в това предаване, ще ме откажат да го виждам, тази КИФЛА няма място в това предаване “, разяснява друга.
 
 Гаджето на Киро Скалата вбеси феновете на „ <b> Черешката на тортата </b>
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР