Гадателката на Берлускони отсече! Ето кога влизаме в Шенген и

...
Гадателката на Берлускони отсече! Ето кога влизаме в Шенген и
Коментари Харесай

Гадателката на Берлускони отсече! Ето кога влизаме в Шенген и в еврозоната


Гадателката на Берлускони отсече! Ето по кое време влизаме в Шенген и в еврозоната

Теодора Стефанова е безапелационна – всички спънки падат.

След изказването на Австрия, че ни пуска единствено във „ въздушния Шенген ”, една прогноза зарадва доста българите.  Направи я ясновидка № 1 на ХХ и ХХI век Теодора Стефанова по време на премиерата в НДК на най-новата си книга „ 2024 година Прогнозите на Теодора Стефанова ”.

Луксозното издание излиза с клеймото на „ Стандарт ” на 18 декември, по всички, които желаят да имат този съвършен коледен подарък, могат да създадат поръчките си онлайн още в този момент. Съавтор е сътрудника от „ Стандарт ” Неда Попова. Именно тя прави и разгласява първото изявление на Теодора в България – още през далечната 1996 година

Влизаме в Шенген и в еврозоната, разгласи Теодора, която целия свят познава като Гадателката на Берлускони. Тя няма прогноза, която да не се е сбъднала.

Всички спънки падат, отговори Теодора на въпрос от публиката за най-важните цели на страната ни. Още в първите месеци на новата 2024 година всичко ще се преобърне. Ще видите по какъв начин Нидерландия и Австрия ще трансформират позициите си и България ще влезе и в Шенген, и в Еврозоната, безапелационна бе Гадателката на Берлускони.

Случайно или не, последното съвещание на финансовите министри от Европейски Съюз приключи с доста добра вест за България.

България държи на датата 1 януари 2025 година за въвеждане на еврото, само че Брюксел ще каже дали ни пуска още през юни следващата година, стана ясно на съвещанието.

Датата за еврото остава без смяна, е декларирал министърът на финансите Асен Василев. Според него страната ни извършва три от четирите условия – дълготрайният лихвен % е по-нисък от референтната стойност от 1,75%, бюджетният недостиг за 2022 и 2023 година е под 3%, а общественият дълг е 22,9 на 100 от Брутният вътрешен продукт при позволени 60%. Оставало единствено изискването за инфлацията, която би трябвало да се понижи.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР