Габрово. Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян

...
Габрово. Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян
Коментари Харесай

МВР: Румен Евтимов и Васил Бакалски са победители в конкурса „Пътен полицай на годината“, за първи път в 26-годишната история на конкурса двама претенденти делят първото място

Габрово. Румен Евтимов от ОДМВР-Перник и Васил Бакалски от ОДМВР-Смолян са тазгодишните спечелили в националния конкурс „ Пътен служител на реда на годината “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . За първи път в 26-годишната история на състезанието, двама кандидати разделят първото място. Наградите им бяха връчени нощес на гала в Габрово, където се състоя и самото съревнование.
По преценка на журито беше връчена премия за второто място. Тя бе за Райчо Сивенов. Третото място бе за Константин Вангелов.
В отборното класиране първи се подредиха Васил Бакалски и Райчо Сивенов от ОДМВР-Смолян. Второто място бе за отборът от ОДМВР-Перник – за Румен Евтимов и Мартин Стоянов, а третото място бе за младши автоконтрольорите Здравко Христов и Янко Мавродиев от ОДМВР-Варна.
Националният конкурс „ Пътен служител на реда на годината “ се организира за 26-ти път. Тази година в конкуренцията се включиха 26 младши автоконтрольори. Те се състезаваха в няколко дисциплини – пукотевица с револвер, научен изпит по окзване на долекарска помощ, съревнование с кола и мотоциклет и оказване на първа помощ на потърпевши в пътнотранспортно произшествие.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР