Габриела от Ергенът реши да признае, че е сгодена, но

...
Габриела от Ергенът реши да признае, че е сгодена, но
Коментари Харесай

Габи от Ергенът готова за сватба

Габриела от " Ергенът " реши да признае, че е сгодена, само че за мъж, който няма нищо общо с риалитито, в което взе участие.

Преди дни се разкри, че русокоската, която стана обект на голям брой насмешки, поради изявленията ѝ и външността ѝ, си има гадже. Двамата бяха на екзотична отмора в Доминикана, от която тя споделя фотоси. Това обаче не е всичко. Оказа се, че Габи, която феновете съпоставят по визия с ленивеца Сид от анимацията " Ледена ера ", се сгодява за повторно за един и същи мъж, откакто първият годежен пръстен захвърлила на кръговото в столичния квартал " Надежда ", написа Hot News.

Борещата се за сърцето на Виктор Стоянов беше предпазена и от майка ѝ. " До всички мои другари от Фейсбук, това е щерка ми Габриела, тя взе участие в " Ергенът ", тъй като обича да се забавлява, тя е най-откровеният, занимателен, виновен и правилен човек, който познавам, и всеки, който е имал допирни точки с нея, ще каже същото! Благодаря на злобарите, че я вършат известна! ", написа Димитрина Борисова.

`Габи

28-годишната русокоска от Сливница и тайнственият мъж имат десетки фотоси от топлото си премеждие, а след всеобщия хейт тя реши да разкрие, че мъжът от фотосите е годеникът ѝ. Той се споделя Димо Шолин, като двамата са били сгодени преди Коледа, само че след скандал Габи се ядосала и решила да се разделят. После се сдобрили отново и отпрашили за Доминикана, където още веднъж ѝ предложил.

Димо Шолин има своя погребална организация, която процъфтява, изключително в тези ужасни времена, в които смъртността се повиши в пъти повече. Явно Габриела в действителност не е стигнала до край на шоуто, откакто се хвали с нов мъж и годеж. преди дни в предаването Габи показа, че е подготвена за женитба. " Аз към този момент желая да се бракосъчетавам. За мен е извънредно значимо мъжът ми да знае доста вицове и да ми ги споделя вечер за лека нощ. Това е първото условие. Освен това – да е извънредно търпелив към мен. Например, в случай че ми се върви на дискотека, а на теб ти се спи, пиеш две кафета и отиваме на дискотека! “
`Габи

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР