Габриела Бланко от Ергенът определено стана една от най-коментираните участнички

...
Габриела Бланко от Ергенът определено стана една от най-коментираните участнички
Коментари Харесай

Габи от "Ергенът" призна какво наистина работи, има собствен бизнес

Габриела Бланко от " Ергенът " несъмнено стана една от най-коментираните участнички в новия сезон на шоуто. Нейната визия и държание станаха мотив за много сериозен хейт, който се е отразил на инфлуенсърката.

За това показа самата Габи на стори в Instagram, където дава отговор на въпроси от почитатели. Оказва се, че новоизлюпената риалити звезда не се усеща добре от отрицателната вълна, която я залива сега. Брюнетката въпреки всичко акцентира, че сега по-скоро се пробва да не влиза доста в обществените мрежи, с цел да не се разстройва.

Виж още: Изгонената Кристина с намек! Каква е същинската причина да си тръгне от " Ергенът "

Бланко разкри обаче, че не се занимава единствено с инфлуенсърство, което даже била оставила на назад във времето в този момент. Оказва се, че мацката имала личен бизнес, който развивала от зивестно време. Става въпрос за бутик за спортни облекла и аксесоари, от който си изкарва напълно прехраната.

Припомняме, че в нета се появи слух, че Габи била конвой и предложила платена обич в уеб сайтове. 22-годишната риалити героиня обаче изрично отхвърли изказванията, наричайки ги безспорна неистина и небивалица на злобари. " Аз не съм качвала никакви фотоси в оня уебсайт ", показа по-късно Габи още веднъж по същата тематика. " Ако бях продажница, нямаше да отида в риалити предаване и да си вкарам сама автогол ", добави тя.

Виж още: Вече са трима! Мария и Виолин от " Един за различен " станаха родители, ето и детайлностите

Габи не скри в отговорите си, че има някои неща, които евентуално не е трябвало да прави и споделя в " Ергенът ", само че в този момент сеела това, което е посяла, сподели самата тя. " Ям си хейт, само че няма да се отметна в този момент от думите си ", отсече Бриела. 

Виж още: Виж какво мога! Евгения Джаферович влиза във форма за лятото, изуми с умения в залата

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР