Г-н Цветанов отново бърка компютрите с компоти. Вероятно услужливо са

...
Г-н Цветанов отново бърка компютрите с компоти. Вероятно услужливо са
Коментари Харесай

Културна дискусия по повод Пакта за миграция на ООН

Г-н Цветанов още веднъж бърка компютрите с компоти. Вероятно услужливо са му дали разпечатката от гласуването по Резолюция на Европейския парламент от 18 април 2018 година по отношение на напредъка по световните пактове на Организация на обединените нации за безвредна, проведена и законна миграция и по отношение на бежанците, само че господин Цветанов не е прочел какво тъкмо сме дали своят вот.
А несъмнено не е и схванал, че с изключение на аз и сътрудниците Станишев и Пирински, на 18 април в 12:13 часа сътрудниците Асим Адемов, Андрей Ковачев, Ева Майдел, Андрей Новаков и Владимир Уручев също са подкрепили резолюцията. Започвам да се комплицирам – те ли са дали своят вот неверно или аз вярно. Дали пък не е неточност, че съм дал своя вот, както евродепутатите от ГЕРБ?Не може да бъде утвърден документ през април, който следва да бъде признат през декември от Организация на обединените нации. Между другото, разискването на този пакт беше в Екологичен потенциал във вторник, като гласоподаване от Екологичен потенциал ще има вероятно в идващите месеци.

Така като приказваме за двоен стандарт на политическа партия - кое е двоен стандарт - поддръжката от евродепутатите от ГЕРБ през април, утвърждението което получи Глобалният пакт от страна на 192 страни от Организация на обединените нации през юли, в това число и България, или отводът от понеделник, тази седмица, на българското държавно управление да го подпише?

Усещам терзанието у господин Цветанов, предизвикано от възходящите митинги в България. Нека повторя рекомендацията си към него да се концентрира върху събитията в България, защото за него съставлява явно в допълнение изпитание да обхване в дълбочина и процесите, които се развиват в Европейския парламент и Организация на обединените нации.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР