Г-н Рамасвами пише в Woke Inc, че първоначално е намерил

...
Г-н Рамасвами пише в Woke Inc, че първоначално е намерил
Коментари Харесай

Дали най-голямата сила на Вивек Рамасвами убива кампанията му?

Г-н Рамасвами написа в Woke Inc, че в началото е намерил Шкрели за „ брилянтен “, само че също по този начин, че е „ патологично некадърен да споделя истината “ – линия, която мнозина в този момент ползват на господин Рамасвами.

Преминавайки от жестоката сцена на биотехнологичните започващи компании към безделничеството, което е американската политика в ерата на Тръмп, господин Рамасвами наподобява се трансформира в един от любимците на дефинитивно онлайн младите мъже консерватори, които също се образуваха базата за акцията на Флорида Рон ДеСантис – някои от които може или не са почитатели на подкастъра и комика Джо Роугън и някогашния кикбоксьор Андрю Тейт, по този начин нареченият „ крал на токсичната неустрашимост “, който в този момент е упрекнат в Румъния в обезчестяване, трафик на хора и основаване на незаконна група.

На сцената в CPAC през март тази година господин Рамасвами се опълчи на пробуждането, назова административната страна „ противоконституционна “ и аргументира закриването на Министерството на образованието. За добра мярка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР