Г-н президент, от тазсутрешните консултации разбирам, че се четем. Не

...
Г-н президент, от тазсутрешните консултации разбирам, че се четем. Не
Коментари Харесай

Ивайло Мирчев към президента: България няма полза да се снишава, освен че би било безпредметно и безчестно

" Г-н президент, от тазсутрешните съвещания разбирам, че се четем. Не знам обаче дали се четем с схващане, по тази причина желая да поясня какво стои зад думите ми ", написа в профила си във ФБ депутатът от Демократична България Ивайло Мирчев.

" България няма по какъв начин да остане в предишното, където обаче е мястото на безнадеждно остарялото ѝ въоръжение. България няма изгода да се снишава, като се изключи че би било безпредметно и безчестно.  Няма причина да се държим като спътник на от дълго време разпаднал се деспотичен “съюз ” от предишното. Имаме обаче всички аргументи да поемем отговорността си в днешните съюзи, на които България е непринуден и съзнателен член ", разяснява той.

" Каквото и ръководство да има България, то би трябвало да я води напред, а не да я връща обратно. Това е. До това се свежда всичко - обратно към мракобесието на предишното, или напред към свободния избор. И в случай че Вие като президент не го разбирате, цената ще я заплати България ", приключва Мирчев.
 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР