Г-н председател, моля да правите забележки на всички народни представители,

...
Г-н председател, моля да правите забележки на всички народни представители,
Коментари Харесай

Карадайъ: Още в началото на парламента заявихме, че не приемаме да ни се налагат решения от молове

" Г-н ръководител, апелирам да вършиме забележки на всички народни представители, които се изричат от тази естрада и за мотив употребяват изказванието, че ние сме се били съгласявали с нещо. "

Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ по време на остри диспути за разпределението на броя и местата в парламентарните комисии.

Още в процедурата за избор на началник на Българска народна банка " ИТН " оповестиха, че са ощетени за сметка на Демократична България и желаеха несправедливостта за бъде поправена. Днес точката влезе в дневния ред на Народно събрание, само че единодушие по нея няма.

От " Продължаваме промяната " обявиха, че местата са разпределени в разговор още при започване на Народното събрание и по тях има единодушие.

Може би е редно да изкараме и стенограмите, съобщи Карадайъ. И акцентира: " Когато се разпределяха комисиите, категорично от тази естрада Движението за права и свободи сподели, че не одобряваме всякакви решения от някои молове, да ни се постановат тук, без да е имало политически спор, разговор и диалог. Дори разговор не е имало. "

Така че да се твърди, че някой е приемал нещо - ние възразяваме, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР