Г-н Кирилл Петков явно не се справя с работата си

...
Г-н Кирилл Петков явно не се справя с работата си
Коментари Харесай

Костадинов към Петков: Не се справяте с работата си, искам оставката на целия МС

Г-н Кирилл Петков очевидно не се оправя с работата си на министър председател. Вместо да давате оръжия на Украйна, както се чува, по-добре поканете двете страни у нас на договаряния. Ние сме единствената страна, която може да помогне на Русия и Украйна в договарянията, с цел да се реализира мир. Българските дами са по-големи бойци от Министерски съвет. Защото за часове съумяха с военна дисциплинираност да се провеждат в обществените мрежи и да изпратят неща от първа нужда на бедстващите украинци. А техните мъже за лични разходи отидоха с колите си да извозват хората по границите.

Това разяснява от парламентарната естрада Костадин Костадинов. Днес се състои изключително съвещание на Народното събрание, на което би трябвало да бъде гласувана оставката на военния министър Стефан Янев.

България има свои ползи, които да пази. Може би от време на време нашите ползи въпреки всичко са разнообразни от тези на Европейски Съюз и НАТО. Ето ви не една, а две вести, уточни той.

Не е измежду нашите ползи България да е следващата подгласничка за сърцето на Америка. Министерски съвет обаче няма да поеме такава отговорност. Затова желая оставката на Министерски съвет. Със всяко изказване, със всеки ход този Министерски съвет и министър председател ни доближават към войната. Спрете се сами, г-да ръководещи и си отивайте, прикани Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР