Г-н Грей почина в болница от дихателна недостатъчност на 13

...
Г-н Грей почина в болница от дихателна недостатъчност на 13
Коментари Харесай

Felixstowe: Предупреждение за безопасност, след като потребителят на мобилен скутер за сън излезе от крайбрежната алея и умря

Г-н Грей умря в болница от дихателна непълнота на 13 юли 2022 година, четири дни след случая.

Притесненията за сигурността са защото беше повдигнато заради демографските характерности на региона, като правосъдният доктор се базира на неналичието на превантивни ограничения.

Старшият правосъдният следовател на Съфолк Найджъл Парсли писа до Съвета на Източен Съфолк, изразявайки опасения, че може да има сходни рухвания в бъдеще без преграда или предупредителни знаци на място, като се има поради огромният брой скутери за напредване в региона.

Г-н Парсли сподели, че съдът признава, че „ хората с скутери за напредване е известно, че постоянно влизат и употребяват алеята “.

Той сподели, че демографията на локалния регион значи, че потреблението на скутери за напредване на крайбрежната алея „ може да се усили в бъдеще “.

Г-н Парсли сподели, че са били чути доказателства от снабдител на скутери за напредване и инженер, който изясни, че заспиването на мобилен скутер не е извънредно и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР