Г-н Ангелков, кои са най-важните характеристики при проектиране на модерен

...
Г-н Ангелков, кои са най-важните характеристики при проектиране на модерен
Коментари Харесай

Какво предстои: 2023 г. и жилищният пазар от висок клас в България

Г-н Ангелков, кои са най-важните характерности при планиране на съвременен жилищен комплекс?
Винаги стартираме от избора на местоположението. В случая на 203 Residence тя е извънредно добре подбрана. Има бърз достъп до Околовръстния път, само че надалеч от шума. В сърцето на напълно новоизграден квартал, където всички комплекси са към този момент приключени и не следва строителство. Много добра инфраструктура.

На последващо място е ревюто. Комплекс 203 е планиран и изпълнен с концепцията всички парцели да имат задоволително пространство между тях, светлина, южно ревю и панорамни гледки към София и Витоша.

Функционалността също е значима характерност. В комплекса са ситуирани няколко вида парцели: независими къщи, къщи близнак и постройка с 20 просторни жилището с подземни гаражи. Най значимото в един комплекс е да има добре поддържани общи елементи, които могат да бъдат употребени от всички жители. В 203 Residence това пространство е завършено сред къщите и жилищната постройка като зелена повърхност с нужните улеснения за живущите.

Управление и поддръжка е идната значима характерност. Един комплекс от затворен вид би трябвало да обезпечава всички улеснения за жителите си, като сигурност, поддръжка на общите елементи и озеленяване, техническа поддръжка, само че на умерена месечна такса, налична за всеки.

Качеството на строителството и довършителните работи са доста значима характерност. При строителството на 203 Residence са употребявани материали с най-високо качество, като всеки един от парцелите е приключен и обзаведен по самостоятелен дизайнерски план.
С какво 203 Residence се отличава от останалите жилищни комплекси, които се оферират на пазара?
Сред основните преимущества е новаторското решение на вложителя да построи изцяло, да приключи, озелени и подреди жилищен комплекс от затворен вид с 28 къщи и 20 жилището и тогава да го разгласи на пазара като краен артикул. Избирайки този метод, на клиента се дава парцел, подготвен за нанасяне, без строителни действия към жилището, определено от купувача.
Доскоро новите жилища се продаваха без никакво обзавеждане и съоръжение. Вие обаче оферирате на своите клиенти непосредствено нанасяне в новия им дом. Превръща ли се продаването на изцяло приключени парцели в нова наклонност на пазара?
Според нас в бъдеще пазарът би трябвало да се промени в тази посока. Това е плюс и за купувача, и за вложителя. Купувачът може да избере материалите и стила, в който да бъде изпълнено неговото жилище, и да получи подготвен артикул, без да се занимава с други компании и строителни действия. Самият вложител разполага с работната ръка, с която да даде тази услуга, и при покупката на материали може да контракти доста по-добри цени от снабдители поради количествата. Най-големият плюс е, че след довеждане докрай на строителството се дава една подготвена постройка или комплекс, в който няма следващи ремонтни действия, които години наред да повреждат общите елементи и асансьори.
Представяте 203 Residence като място, което е повече от дом. Какво още предлага на притежателите този комплекс?
Tова е един от най-чистите региони с потвърдено качество на въздуха и циркулация от планината. Целият регион е изцяло приключен, като в съседство има новоизградени жилищни комплекси и обкръжаващата среда е единствено от първокласни здания и гледка към Витоша и града. Много добър достъп от Бизнес парк София и от Ринг мол – без тапи, с построена нова инфраструктура. Комплексът предлага професионално ръководство, защита и поддръжка.
Комплексът единствено от еднофамилни къщи ли се състои?
203 Residence се състои от 28 къщи и 20 просторни жилището. Предлагаме общо 28 къщи, всяка със личен двор. От тях има 12 независими къщи, пет с 4 спални и 5 бани, седем с 3 спални и 4 бани, 16 къщи близнаци с по 4 спални и 4 бани. Отделно предлагаме и 20 жилището с южно ревю.
Как са обособени общите елементи и дворните пространства на комплекса?
Всяка къща разполага със независим двор, партерните жилища са с обособени южни дворове. Комлексът разполага и с огромна зелена повърхност за общо прилагане от живущите.
Какъв е профилът на купувачите, които най-добре биха се вписали в концепцията на 203 Residence?
Просторни пространства, изтънчен жанр и доста светлина – това са единствено част от преимуществата, които ги вършат съвършения избор за фамилии, като част от жилищата са подобаващи за млади двойки или за независимо прилагане. Обширно зелено пространство пред постройката, налично за всички живущи в комплекса. Всички парцели в комплекса се оферират изцяло приключени по самостоятелни дизайнерски планове с най-високо качество на употребяваните материали.
Жилищата в комплекса към този момент в продажба ли са?
На 28 и 29 януари ще се проведат Дни на отворените порти в комплекса по време, на които ще дадем формалния старт на продажбата на жилищата. Нека се срещнем с всички, които желаят да прегледат 203 Residence в часовете сред 11.00 и 17.00 ч. и дружно да се насладим на първокласната атмосфера с чаша вино в ръка и прелестен уикенд брънч. Първите пет клиента, решили да закупят жилище в комплекса, ще се възползват от 10% отстъпка от оповестените цени на къщите, а за жилищата отстъпката ще е 5% и паркомясто, включено в цената.


Материалът е квалифициран в партньорство със Sotheby`s International Realty
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни. За вести, свързани с екологично, обществено и корпоративно ръководство (ESG), посетете профилирания уебсайт ESGnews.bg.
 Economic.bg News Запишете се за нашия бюлетинSotheby`s Sotheby`s International Realty жилищен комплекс Манастирски ливади Христо Ангелков жилищен пазар висок клас ПоследниНай-четениКомпании 136 Какво следва: 2023 година и жилищният пазар от висок клас в България Компании 3023 Nexo се съгласи на $45 млн. санкция, с цел да приключи следствията в Съединени американски щати Накратко 356 Вечерни вести: Трудовият пазар се отваря за чужденци; Законът, който ни дели от Шенген Енергетика 288 За първи път Европейски Съюз регистрира спад в каузи на зелената сила Имоти 21347 Сгради единствено за наематели – нова наклонност, навлизаща в България Компании 15973 Един от най-големите производители на ски строи нов цех в България Хай-тек 5976 Кое е идващото в действителност огромно нещо в технологиите съгласно Бил Гейтс Компании 4910 Индексация 2.0: Втори телеком подвига цените поради инфлацията Всички новини14:54 Политика 136 Депутатите отхвърлиха да понижат комисионите за медиаторите в тол систематаОще от КомпанииВиж всичкиNexo се съгласи на $45 млн. санкция, с цел да приключи следствията в САЩVivacom подари интерактивно съоръжение на СМГTwitter подвига цената на синята отметка за Android потребителите
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР