Г-жо Кръстева, все повече хора обмислят дали да изберат интериорен

...
Г-жо Кръстева, все повече хора обмислят дали да изберат интериорен
Коментари Харесай

Ползите от работата с интериорен дизайнер и как да го изберем

Г-жо Кръстева, от ден на ден хора обмислят дали да изберат интериорен дизайнер при обзавеждането на ново жилище. От позиция на EXTRAVAGANCE design - студиото, което управлявате към този момент 13 години, по какъв начин бихте убедили евентуален клиент, който не е работил до момента с интериорен дизайнер, че има изгода от това?

Работата с интериорен дизайнер спомага освен клиентът да получи хубав и удобен интериор за стремежи обект, само че при реализацията на плана няма да губи време с вървене по магазини, съгласуване на доставки и връзка с майстори. Така се икономисват средства и се минимизират възможни неточности по време на ремонтните действия. Когато работите с експерти, рискът от приемане на фалшив артикул най-после е сведено до най-малко.

Това мога да по потвърдя през призмата на дългогодишния опит на екипа ми в проектирането и цялостната реализация на жилищни интериори. Имайки поради че познаваме в подробност продуктите на пазара, следим новите трендове непрестанно и работим с одобрени сътрудници, доста по-лесно е да създадем комфортен и фунционален интериор спрямо човек, който е надалеч от тази сфера.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР