Г-жа Тръс е на посещение във Вашингтон, окръг Колумбия, с

...
Г-жа Тръс е на посещение във Вашингтон, окръг Колумбия, с
Коментари Харесай

Лиз Тръс подкрепя Доналд Тръмп за президент: „Трябва да има консервативно лидерство в САЩ“

Г-жа Тръс е на посещаване във Вашингтон, окръг Колумбия, с делегация от депутати от групата на консервативните другари на Украйна, където ще организира диалози с висши републикански водачи.

Тъй като борбата за Белия дом идната година наподобява все по-вероятно да бъде повтаряне на надпреварата от 2020 година сред господин Тръмп и Джо Байдън, госпожа Тръс поддържа спорния предприемач.

В публикация за Wall Street Journal тя сподели: „ Доколкото множеството от нас си спомнят, Съединени американски щати водят свободния свят. По време на Студената война, да вземем за пример, американската мощ съумя да отблъсне комунистическата опасност от Съветския съюз. Работейки в тандем с английския министър-председател Маргарет Тачър, президентът Роналд Рейгън беше хладнокръвен, наричайки Съветския съюз „ империя на злото “.

„ Светът би се възползвал от повече от този тип американско водачество през днешния ден. Надявам се, че републиканец ще бъде върнат в Белия дом през 2024 година Трябва да има консервативно управление в Съединени американски щати, което още веднъж да е дост...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР