Г-жа Паркс, която е кмет на Портланд и член на

...
Г-жа Паркс, която е кмет на Портланд и член на
Коментари Харесай

Биби Стокхолм: Кметът започва битка във Върховния съд с министъра на вътрешните работи Суела Бравърман за шлеп за търсещи убежище

Г-жа Паркс, която е кмет на Портланд и член на градския съвет на Портланд, сподели, че е „ надълбоко загрижена “ от „ планувано настаняване “ на държавното управление на Bibby Stockholm.

Това се случва, защото търсещите леговище, които са били изгонени от плаващото жилище, са били.

Общо 39 мигранти бяха преместени в плаващото жилище през август като част от държавен проект за понижаване на броя на настанените в хотели, само че в границите на дни групата мъже бяха преместени от кораба, откакто във водоснабдяването беше открита бактерия легионела.

Адвокати, представляващи госпожа Брейвърман споделя, че правосъдното оборване на госпожа Паркс би трябвало да бъде отхвърлено.

Г-н арбитър Холгейт преглежда причини на чуване във Върховния съд в Лондон, което се чака да продължи един ден.

Биби Стокхолм: На търсещите леговище споделиха, че ще се върнат на шлепа идната седмица

" Тя е надълбоко загрижена от плануваното настаняване на към 500 търсещи леговище на шлепа на Биби Стокхолм до [ министър на вътрешните работи], изключително заради обстоятелството, че [министърът на вътрешните работи] е работила въз основа на това, че тя не се нуждае от позволение за градеж и без съответна консултация с локалната общественост “, сподели Алекс Гудман KC, който управлява правния екип на госпожа Паркс, пред съдията в документално изложение на случая във вторник.

„ Обществената значителност на желае е явна. “

Прочетете повече за Bibby Stockholm:
Търсещи леговище прекара четири дни на шлеп след разкриване на бактерии
Как е вътре?
Шлепът подсети на индивида, че се крие от групировката Ислямска страна.

Какво е на борда на Bibby Stockholm?

Адвокатът твърди, че изказванието е „ без заслуги “

Г-н Гудман сподели, че госпожа Паркс твърди, че настаняването на търсещи леговище на шлепа е „ нарушаване на плановия надзор “ и не е имало „ съблюдаване “ на отговорностите за оценка на въздействието върху околната среда.

Той сподели, че тя има „ спорен случай “.

Пол Браун KC, който управлява правния екип на госпожа Брейвърман, сподели, че оспорването е направено против решение, взето през април, за настаняване на „ небогати търсещи леговище на особено пригодена " баржа, " краткотрайно акостирала " в пристанището на Портланд.

Той твърди, че искът на госпожа Паркс е " отвън период " и " без съображение ", и сподели, че съдията би трябвало да откаже да даде позволение за предизвикването да се пристъпи към правосъден развой.

Шлепът е измежду редица противоречиви благоприятни условия за настаняване, които държавното управление стартира да предлага, с цел да обезпечи по-евтини различни жилища за мигранти, чакащи обработка на молби за леговище - в това число някогашни военни бази.

Премиерът Риши Сунак трансформира прекъсването на корабите, пресичащи Ламанша, в един от петте си най-важни целта преди евентуалните общи избори следващата година.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР