Футболният тим на Черно море отпътува за Турция с група

...
Футболният тим на Черно море отпътува за Турция с група
Коментари Харесай

Моряците отпътуваха за подготовка в Турция

Футболният отбор на " Черно море " отпътува за Турция с група от 26 футболисти рано тази заран. Там “моряците ” ще проведат главната част от зимната си подготовка, а треньорът Илиан Илиев ще има разполагаем 23 полеви играчи и трима вратари.

Освен нападателят Мартин Минчев, халфът Лъчезар Йорданов и стражът Иван Дичевски, наставникът взе с мъжете още трима юноши от школата на клуба. С представителния отбор ще се готвят гениите, състезаващи се в Елитната група до 19 години - Виктор Попов, Петър Вуцов и Мартин Дичев.

" Черно море " ще има четири контроли на турска земя. На 22 януари “моряците ” срещат отбора на " Медж " (Легница, Полша), на 24-и " Арка " (Гдиня, Полша), на 28 се изправят против " Вардар " (Скопие), а на 30-и ще мерят сили с " Олександрия " от Украйна.

Отборът се прибира във Варна на 1 февруари, а на 6-и ще изиграе две контроли в един ден. Съперници ще са отборите на " Лудогорец 2 " и " Дунав ". На 9 февруари " Черно море " излиза против " Поморие " и тогава ще бъде показан тимът за пролетния дял от шампионата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР