Футболният Левски даде начало на нова , която цели всеки

...
Футболният Левски даде начало на нова , която цели всеки
Коментари Харесай

"Левски" започва кампания по събиране на 150 000 лв. на месец за задължения по лиценза


Футболният " Левски " даде начало на нова, която цели всеки месец в клуба да влизат по 150 000 лева, които да служат за покриване на отговорности, поради които лицензът на " сините " е под опасност.

В момента клубът е под наблюдаване на Националната организация по приходите, а в предходни изяви шефовете на " Левски " са заявявали, че има закъснение в заплащанията към страната. Освен това " сините " дължат на футболистите и няколко заплати.

Снимка: Lap.bg


" С последователите на " Левски " сме провели десетки диалози. Търсили сме най-хубавото за бъдещето на клуба. Заедно стигнахме до извода, че би трябвало да възродим нашия обичан клуб. Тук сме да заявим, че желаеме да създадем първата огромна стъпка с последователите. Можем да минем през тежки времена, само че постоянно ще имаме поддръжката на почитателите. Аз съм страж на акциите. Аз не съм безконечен, " Левски " е безконечен. Моята задача е да намеря различен страж на тези акции. Няма по-добър страж от голямата маса от последователи на този клуб. Тук не става въпрос за числа, за пари. Колкото повече почитатели повярват в това съдружие, толкоз по-добре за клуба. Искам да кажа още нещо, с което да завърша. Искаме колкото може по-голяма представителност да има, когато се стигне до това съдружие. Първият член на това съдружие ще бъда аз. Там ще влязат брачната половинка ми, дъщерите ми. Пътят на " Левски " е най-правилният, в случай че пазителите на акциите бъдат последователите ", стартира Наско Сираков.

Снимка: Lap.bg


Изпълнителният шеф на клуба Ивайло Ивков съобщи, че постъпилите средства ще се регистрират всяка седмица в понеделник и четвъртък. Тези средства ще бъдат употребявани за погасяване на неотложни отговорности, както и за " надграждане ".

Кампанията " Левски " е безконечен " е подкрепена и от почитателите, а паралелно с нея ще продължи и продажбата на виртуални билети за мачовете.

Снимка: Lap.bg


" Всички знаем, че главният капитал на " Левски " постоянно са били последователите. През годините тези хора са посочили, че оказват помощ и се надявам, че ще продължат да го вършат. Всички би трябвало да създадем по този начин, че да издигаме " Левски " на висота. Да станем главен спонсор на " Левски ". Вярвам, че дружно - последователи, ръководители, треньори и футболисти можем да издигнем " Левски " там, където би трябвало да бъде ", съобщи треньорът Станимир Стоилов.

Логото на акцията " Левски " е безконечен " ще седи на мястото на главния спонсор върху екипите на " сините ".

Снимка: Lap.bg


" Кампанията не е просто пари. Тя стартира от самите последователи, без да ги караме ние. В момента разгласяваме, че клуб, управление и последователи сме дружно в това. Не сме станали идентични, ние сме разнообразни хора. Защо би трябвало да поставям тавани? Важно е доверието и да не го нарушим. Кампанията има доста други аспекти, не са единствено финансови. Крайната ни цел е да бъде цялостен стадионът на всеки мач. Ще се отчитаме два пъти седмично. Ако кажете, можем и по-честно да се отчитаме. Лицензирането е специфична и характерна тематика. Това е наша работа. Имам терзания всеки ден, само че нямам страхове. Считам, че " Левски " ще получи лиценз. Разчитам и на мощния старт на тази акция ", съобщи Иво Ивков.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР