Футболният Левски благодари на феновете си за подкрепата при победата

...
Футболният Левски благодари на феновете си за подкрепата при победата
Коментари Харесай

От Левски благодариха на феновете си

Футболният Левски благодари на почитателите си за поддръжката при успеха с 2:1 и отстраняването на израелския Апоел (Беер Шева) в третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

" Левскар да си, братко, е чест! Левскари, вие изпълнихте тези думи още веднъж със наличие както единствено вие можете на мача с Апоел (Беер Шева).

Искаме сърдечно да благодарим за неуморната поддръжка от първата до последната минута. Уверени сме, че когато беше най-тежко на терена, тъкмо вие дадохте този подтик, който бе необходим на тима, с цел да направи финалната крачка и да отстрани противника.

Искаме да благодарим на всеки един последовател, който беше на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “ за европейското държание, което може да служи за пример на всички. 

Нямаме самообладание още веднъж да ви приветстваме идния четвъртък в борбата с Айнтрахт и сме уверени, че вие ще бъдете още веднъж най-решаващият фактор тимът да надскочи себе си и да изиграе следващ незабравим дуел. Само Левски ", написаха от клуба на формалната си страница в обществената мрежа Facebook.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР