Футболният клуб от Висшата лига Манчестър Юнайтед постигна споразумение за

...
Футболният клуб от Висшата лига Манчестър Юнайтед постигна споразумение за
Коментари Харесай

Ман.Юнайтед и Алибаба с нов договор

Футболният клуб от Висшата лига Манчестър Юнайтед реализира съглашение за партньорство с Alibaba, в което китайският колос за електронна търговия ще дава клубно наличие в своята онлайн видео компания Youku.com и ще създаде в предстоящ магазин на платформата си Tmall.com, заяви BNR цитирайки Ройтерс.

Сделката е последният ход на Ман Юнайтед да се ангажира с китайския пазар след старта на мобилно приложение на китайски език и проекти за " центрове за опит " в цялата азиатска страна.

" Винаги търсим нови способи да поддържаме връзка с нашите китайски почитатели и това партньорство с Alibaba им дава опция да се свържат непосредствено с клуба посредством една от най-популярните в Китай платформени за видео стрийминг ", съобщи в петък изпълнителният шеф на Manchester United Group Ричард Арнолд.

Докато съществуващата договорка за лъчение на английската Висша лига лимитира Манчестър Юнайтед да предава мачове на лигата онлайн по водещата китайската онлайн видео платформа Youku.com, британският тим ще разполага със специфичен клубен канал в платформата, който ще демонстрира набор от наличие.

От Ман Юнайтед обявиха, че каналът, който ще бъде обвързван с портала Youku Sport, ще включва " университетски, женски и отборни шампионати на първия отбор, плюс мачове на първия тим, показвани при поискване (след заплащане), като и световно и характерно за Китай наличие ".

Английският клуб към този момент създава огромно количество наличие за своя канал MUTV в Обединеното кралство.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР