Футболният елит в Италия си има нов шампион! Това стана

...
Футболният елит в Италия си има нов шампион! Това стана
Коментари Харесай

Италия има нов шампион! Аталанта се провали и връчи дългочакана титла на Интер

Футболният хайлайф в Италия си има нов първенец! Това стана факт, откакто тимовете на Сасуоло и Аталанта приключиха наедно 1:1 на "Мапей " в среща от 34-ия кръг на Серия "А ".

Така бергамаските, които са втори в класирането, не могат да задминат водача Интер, който е новият притежател на Скудетото след вчерашната победа против Кротоне.

Двубоят по най-лошия метод за Аталанта, откакто стражът Пиерлуиджи Голини си изкара пряк червен картон при нарушаване против стрелец на Сасуоло, който щеше да излезе на празна врата.

Момчетата на Гасперини обаче не се тормозиха от това и в 32-та минута Робин Госенс откри след подаване на Руслан Малиновски. Сасуоло обаче натисна, играейки с човек повече и Доменико Берарди изравни в 52-та минута след добре изпълнена дузпа.

Всичко можеше да се провали в 75-та минута, когато Марлон от състава на домакините си изкара червен карто и направи дузпа. Луис Муриел застана зад топката, само че пропусна, с цел да достави купата на Интер и да отприщи борба, формирана от 5 тима за второто място в класирането.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР