Футболният агент Лъчезар Танев отрече пред Мач Телеграф, че новото

...
Футболният агент Лъчезар Танев отрече пред Мач Телеграф, че новото
Коментари Харесай

Франко Русо няма да взима 40 000 евро заплата в Лудогорец

Футболният сътрудник Лъчезар Танев отхвърли пред " Мач Телеграф ", че новото попълнение на Лудогорец - Франко Русо ще взима по 40 000 евро на месец. Импресариото довери и по какъв начин се е стигнало до договорката сред " орлите " и Майорка.
 В Северна Македония още веднъж се заядоха с Кирил Десподов
В Северна Македония още веднъж се заядоха с Кирил Десподов

Обявиха го за човек с " очевидно македонски корени "

" В Лудогорец си има таван на заплатите. Не желая да влизам в детайлности и да споделям конфиденциална информация. Само ще кажа, че сумата е надолу. Работим с Лудогорец и Майорка по този трансфер още преди Коледа. Знаете, че откогато братя Домусчиеви влязоха в Лудогорец постоянно сме работили дружно и правилно. Аз съм в отлични връзки и с Пабло Ортелс, който е състезателен шеф на Майорка. Той също оказа помощ доста.

По принцип Русо не беше в трансферната листа на Майорка и те нямаха проекти да го продават. Той може и да не беше титуляр, само че те играят с трима в отбрана и за него постоянно имаше минути. От откакто се откри опцията за трансфер в България, започнахме договарянията.

По-сложно беше да накараме един футболист, който играе в Ла Лига, който живее на красиво място като Майорка, да отиде, с цялото ми почитание, в българското състезание. Но той се впечатли, че отива в тим, който е първенец и който се бори за титли.

Аржентинците имат една доста мощна страна - те в никакъв случай не се предават, което видяхме и на Мондиал 2022 ".
 Бока Хуниорс отряза Лудогорец за халф
Бока Хуниорс отряза Лудогорец за халф

Висенте Таборда остава в Аржентина
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР