Футболният агент Александър Панков, който представлява интересите на украинския футболист

...
Футболният агент Александър Панков, който представлява интересите на украинския футболист
Коментари Харесай

Агент призна за интерес на Лудогорец към скандален украинец

Футболният сътрудник Александър Панков, който съставлява ползите на украинския футболист Артьом Милевски, призна за интереса на Лудогорец към своя клиент.

Панков обаче посочи, че има и други тимове, които желаят да привлекат в редиците си скандалния нападател, а има и алтернатива той да остане в сегашния си тим Динамо Брест.

"Няма да скрия, че Артьом има няколко оферти. Няма да загатна съответни тимове, само че не е единствено Лудогорец, има и клубове от Турция и Гърция ", съобщи Панков.

"Друг въпрос е, че Артьом има настоящ контракт с Динамо Брест. Отборът извърши дилемите си за сезона, Артьом е удовлетворен в Брест и като че ли най-сетне откри своя клуб. "

"Сега не желаеме да обмисляме нищо изключително. Ваканцията стартира, тъй че ще забележим след две седмици. Но с цел да смени тима са нужни детайлности от всички страни, които да устройват както Динамо, по този начин и Артьом. "

Лудогорец следи украински национал, вади 800 000 евро

Според "Футбол Украйна " Лудогорец е подготвен да даде 800 хиляди евро за играча, който има 50 мача и 8 гола за украинския народен тим. Той е считан за възможен заместител на Клаудиу Кешеру.

Нападателят мина в Динамо Брест през лятото със свободен трансфер от съветския Тосно. За беларусите той записа 5 гола и 6 асистенции в 15 срещи през есента. Милевски направи име във футбола с 10 сезона в украинския гранд Динамо Киев.

След лятото на 2013 година той поредно игра за Газиантепспор в Турция, за Хайдук Сплит и РНК Сплит в Хърватия, за Конкордия Княжна в Румъния, както и в Тосно и Динамо Брест.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР