Футболните звезди не пропуснаха да покажат как прекарват коледните празници.

...
Футболните звезди не пропуснаха да покажат как прекарват коледните празници.
Коментари Харесай

Ето как футболните звезди посрещнаха Коледа

Футболните звезди не пропуснаха да покажат по какъв начин прекарват коледните празници. Голяма част от тях разгласиха фотоси в обществените мрежи, като множеството са в компанията на своите фамилии.

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо качи фотография, на която е с цялото си семейство край коледнаха елха. Интересното е, че камерата е хванала множеството от тях със затворени очи, само че усмивките им не липсват.

We wish you a Merry Christmas!! Full of love, health and happiness
— Cristiano Ronaldo (@Cristiano)
Големият му съперник от Барселона Лионел Меси също сподели брачната половинка си и тримата им синове. Всички те са седнали пред елхата и са облечени в празничното алено.
Вижте тази обява в Instagram.

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос е подходил по друг метод. В неговата фотография също участва коледната елха, само че вместо от своите близки той е заобиколен от клубните титли.

¡Feliz Navidad!
Los mejores deseos y, sobre todo, mucha salud para todos.

Merry Christmas!
Best wishes and, most importantly, good health to all.
— Sergio Ramos (@SergioRamos)
Нападателят на Пари Сен Жермен Неймар пък е решил да се възползва от опцията и вместо с празнична фотография, той реши да честити Коледа на своите почитатели в Туитър посредством спонсорирана обява.

MERRY XMAS MY BRAVES!
— Neymar Jr (@neymarjr)
Халфът на Ливърпул Тиаго Алкантара обаче е постъпил също като Роналдо и Меси, показвайки своята половинка и децата си край елхата.

Xmas Time! All the best for you and your loved ones
— Thiago Alcantara (@Thiago6)
Така е направил и облеченият в моден костюм полузащитник на Реал Мадрид Каземиро, като в фотографията се е присъединил и фамилният домакински любим.

a todos
— Casemiro (@Casemiro)
Звездата на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш е спазил тази наклонност, като също така е нахлузил коледна шапка, държейки в обятията си своя най-млад правоприемник.
Вижте тази обява в Instagram.

Ветеранът на Бока Хуниорс Карлос Тевес също е заобиколен от обичаните си хора на празника.
Вижте тази обява в Instagram.

Голмайсторът на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг и неговото семейство са показали по какъв начин се радват пред огромната си елха.
Вижте тази обява в Instagram.

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо пък е решил да не снима себе си и своите близки, а единствено коледната елха.
Вижте тази обява в Instagram.

Плеймейкърът на Манчестър Сити Кевин Де Бройне обаче е посочил своето прелестно семейство.
Вижте тази обява в Instagram.

Капитанът на градския противник Манчестър Юнайтед Хари Магуайър подходи по друг метод, публикувайки видео по какъв начин се е присъединил в благотворителна самодейност в навечерието на празника.
Вижте тази обява в Instagram.

Нападателят на Атлетико Мадрид Луис Суарес и неговото семейство пък театралничат лъчезарни пред коледната елха в празнично облекло.
Вижте тази обява в Instagram.

Бързоногият ляв бек на Милан Тео Ернандес реши да качи няколко фотоси. На една от тях е самичък и демонстрира жеста си след собствен гол, а на другите е в компанията на красивата си половинка.
Вижте тази обява в Instagram.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР