Футболни звезди от Левски бяха специални гости на Начално училище

...
Футболни звезди от Левски бяха специални гости на Начално училище
Коментари Харесай

Попето и компания предизвикаха фурор в училище в Пазарджик

Футболни звезди от Левски бяха специфични посетители на Начално учебно заведение " Васил Левски " в Пазарджик. Ивелин Попов, Андриан Краев, Цунами и Кристиян Димитров зарадваха стотици деца от учебното заведение. Инициативата е по концепция на учениците, а денят за тях се трансформира в един същински състезателен празник.

По остаряла българска традиция, футболистите на Левски бяха посрещнати от възпитаниците на учебното заведение с вкусна питка с мед. Децата се бяха " въоръжили " с рисунки, плакати, шалчета и сини рози и посрещнаха с овации обичаните си играчи. Специален посетител на събитието бе и кметът на община Пазарджик Тодор Попов.

Учениците имаха опцията да изиграят и няколко мача със своите обичани футболисти. Децата демонстрираха забележителна техника и провокираха същинско удивление и изненада в експертите, които се любуваха на уменията им. Футболистите на Левски дадоха и доста скъпи препоръки на децата- да учат своите уроци и да не стопират да се борят за фантазиите си. След " борбите " на футболното игрище гостите раздадоха подписи и се снимаха с учениците.

" Радвам се, че футболистите и управлението на Левски откликнаха. Това е значимо за децата. Видяхте с каква обич ги посрещнаха. Каквото и да си приказваме Левски е Отбора на народа. Горд съм, че те са тук. Радвам се, че ще стане паметен състезателен празник. Ще остане паметен спомен за децата. Искаме да покажем, че Пазарджик обича спорта, обича футбола и това е значимо за децата ", съобщи пред " Телемедия " кметът на града Тодор Попов.
 Кичка Бодурова за дарението на Лили Иванова към Левски: Чак неловко да ти стане
Кичка Бодурова за дарението на Лили Иванова към Левски: Чак неловко да ти стане

Тя не счита, че това е мотив за хвалба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР