Футболни фенове с елеци - това са привържениците на Англия,

...
Футболни фенове с елеци - това са привържениците на Англия,
Коментари Харесай

Елекът на Саутгейт е дефицит в Англия

Футболни почитатели с елеци - това са последователите на Англия, които чакат днешния полуфинален мач на отбора против Хърватия с огромно неспокойствие.

Защо елеци? Заради Гарет Саутгейт, несъмнено! Това е запазената марка във постоянно безупречното и елегантно облекло на селекционера на " Трите лъва ", който съумя да изведе тима до място измежду четирите най-хубави в света.

Снимка: Reuters

Англичаните толкоз доста обичат наставника на националния си тим, че съвсем всички елечета като неговите към този момент са продадени. Те костват по 65 паудна, а производителите са много обезпокоени, че няма да могат да задоволят големия напор от искащи да наподобяват най-малко в облеклото си на Саутгейт.

Цели компании се провеждат, а чиновниците им идват на работа с елечета в сряда.

In the office showing support for Gareth & the boys @rachelburden #WaistcoatWednesday #itscominghome pic.twitter.com/RKDTsJrRWU
— Simon Cook (@simoncook13) 11 юли 2018 година

Самият Саутгейт не схваща еуфорията по неговото облекло. " Дори като играех не съм бил фешън икона, тъй че се усещам необичайно ", разяснява той сбито.

" Дейли мейл " пък пресмята, че цялостното облекло на националния селекционер коства 428 паунда. Толкова би трябвало да отдели най-запаленият почитател, с цел да пресъздаде цялостното облекло на стилния треньор, който през днешния ден има късмет за изведе англичаните до мач за купата за първи път от 1966 година, когато победиха като първенци на света.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР