Футболната асоциация на Англия готви по-дълго наказание за мениджъра на

...
Футболната асоциация на Англия готви по-дълго наказание за мениджъра на
Коментари Харесай

Наказанието за Клоп този път ще бъде по-голямо

Футболната асоциация на Англия готви по-дълго наказване за мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп поради спора му с рефера Пол Тиърни по време на дуела с Тотнъм, както и последвалите мнения на германеца след мача. Ръководният орган на съдиите в Англия към този момент излезе със мнение, с което отхвърли изказванията на Юрген Клоп, който упрекна Тиърни в неуместни и провокативни изявления по негов адрес. С това мениджърът на Ливърпул стимулира и реакцията си към четвъртия арбитър Джон Брукс след победния гол на Диого Жота.

Асоциацията на съдиите (PGMOL) към този момент е изпратила аудиозаписа от съдийската връзка по време на мача сред Ливърпул и Тотнъм. Според " Дейли Мейл " това сигурно значи, че изказванията на Клоп ще бъдат възприети като неоснователни и ФА ще му наложи наказване. След края на дисциплинираната процедура записът даже ще бъде даден на медиите, с цел да закупи гласност.
 Наказват Юрген Клоп за изригването му против съдиите? Наказват Юрген Клоп за изригването му против съдиите?
Клоп към този момент имаше наказване от един мач и санкция от 30 000 паунда през ноември поради това, че крещеше в лицето на един от помощник реферите по време на дербито с Манчестър Сити. Според " Таймс " предходното дисциплинарно нарушение на Клоп ще бъде обсъждано като утежнителен фактор и поради това този път наказването няма да е за един мач, а ще бъде за няколко срещи и с по-солена финансова санкция за германеца. Все отново " Таймс " допуска, че надали ще се стигне до повтаряне на глобата, която сър Алекс Фъргюсън получи през 2011 година, когато именитият шотландец бе осъден за пет мача.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР