Футболистката на Локомотив (Стара Загора) Николета Бойчева даде мнението си

...
Футболистката на Локомотив (Стара Загора) Николета Бойчева даде мнението си
Коментари Харесай

Николета Бойчева: Предстои ни по-трудният мач с НСА

Футболистката на Локомотив (Стара Загора) Николета Бойчева даде мнението си след успеха на своя отбор над Спортика (Благоевград) в мач от 16-ия кръг на женското ни футболно състезание. “Железничарите ” се постановиха с 6:0 като посетители и продължиха положителната си форма.
 Локо (Стара Загора) прегази Спортика Локо (Стара Загора) прегази Спортика
“Първата част опипвахме терена. Второто полувреме към този момент малко повече го опознахме и бе по-лесно за нас. Доволна съм от моята игра. Относно мача с НСА - в този момент ни следва по-трудният мач с тях и ще дадем всичко от себе си. Нека просто по-добрият победи. Това е предизвикателство и за двата тима. Вярвам доста в моя тим и в случай че нямаме религия, няма какво да вършим на терена.
12  Спортика (Благоевград) - Локомотив (Стара Загора)
Не единствено при женския футбол са тези подвиквания от публиката. Просто тук е по-малка тя и повече се чува. Като капитан на националния тим на дами се обърнах към господина, който сподели огромни хули, само че просто някой различен ми се обади да не приказвам с публиката и си резервирах мнението за себе си. Надявам се единствено тук да се случват тези работи ”, съобщи Бойчева.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР