Футболистка номер 1 на България Симона Петкова сподели емоциите си

...
Футболистка номер 1 на България Симона Петкова сподели емоциите си
Коментари Харесай

Симона Петкова: Футболните успехи на България могат да дойдат и от жени

Футболистка номер 1 на България Симона Петкова показа страстите си след следващия приз, който завоюва.
" Искам да благодаря на всички, дали своят вот за мен. Наградата я обричам на моето семейство, за всички страдания, които претърпяват с мен. Знаете, че женският футбол не е на фундамент в България и за нас е извънредно мъчно да се борим за името и уважението, което заслужаваме. Посвещавам на всички дами тази премия, имаме потребност от вашата поддръжка и се надявам, че след тази гала ще пишете повече за женския футбол, тъй като България има гении и за какво не футболните триумфи да дойдат от дами.
Не знам за какво следим единствено мъжете, в случай, че в България има задоволително девойки, дами, които имат гений и капацитета да изведат страната до огромен конгрес. Разбира се, всяко едно приемане на премия, носи своята самостоятелна наслада. Посвещавам го на най-близките ми, тъй като имах сложни моменти и те бяха хората, които бяха до мен и ме подвигнаха. Благодаря и на всички треньори, тъй като без тях няма по какъв начин да реализира триумфа, както и на всички девойки, с които споделям терен и съблекалня, тъй като те са хората, от които зависят моите награди.
Вчера направих моя първи хеттрик за годината, откакто се възвърнах от травма, уповавам се да въвеждам и в мачове за националния тим, да донеса наслада на вас и на почитателите ", сподели Симона Петкова.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР