Футболистите на ЦСКА се събраха вчера след двудневната почивка, която

...
Футболистите на ЦСКА се събраха вчера след двудневната почивка, която
Коментари Харесай

ЦСКА потегли за лагер в намален състав

Футболистите на ЦСКА се събраха през вчерашния ден след двудневната отмора, която получиха от треньора Нестор Ел Маестро след успеха с 3:0 над Берое в събота. Армейците организираха следобедна подготовка въз основата си в Панчарево, а по-късно отпътуваха за Тетевен, където следва предварителен минилагер, написа " Тема спорт ".
 ЦСКА: На празничния ден сте добре пристигнали в нашия музей
ЦСКА: На празничния ден сте добре пристигнали в нашия музей

Ето работното му време

Те са в много понижен състав, защото имат куп национали. Иван Турицов е част от селекцията на България, а Християн Петров и Станислав Шопов на младежите до 21 година, водени от Александър Димитров. Сейни Санянг ще пази цветовете на Гамбия, Амос Юга на ЦАР, Дюкенс Назон на Хаити, Матиас Фаетон на Гваделупа, а Енес Махмутович на Люксембург.

31-кратните първенци ще останат в полите на Балкана до събота, когато по проект би трябвало да проведат двустранна игра с втородивизионния Литекс. Треньорът Нестор Ел Маестро на няколко пъти съобщи, че не е удовлетворен от физическото положение на възпитаниците си и чака паузата за мачове на националните тимове, с цел да работи по-здраво в това естество. Той ще акцентира и на някои тактически детайли, които желае да развие.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР