Футболистите и треньорите на Манчестър Сити ще поздравят новите шампиони

...
Футболистите и треньорите на Манчестър Сити ще поздравят новите шампиони
Коментари Харесай

От "Сити" правят шампионски шпалир на "Ливърпул"

Футболистите и треньорите на " Манчестър Сити " ще поздравят новите първенци на британската Висша лига " Ливърпул " с шпалир. Това удостовери мениджърът на " жителите " Хосеп Гуардиола.

Двата отбора се изправят един против различен в четвъртък - 2 юли, само че мачът е без значение, защото мърсисайдци към този момент са недостижими на върха и си осигуриха първа купа след 30 години очакване.
" Ливърпул " договаря за шампионски церемониал през септември Ако няма втори пик на инфектирани с COVID-19, държавното управление може да се съгласи
" Ще им създадем шампионски шпалир, несъмнено. Ще поздравим " Ливърпул ", когато те дойдат в нашия дом. Ще го създадем, тъй като го заслужават ", сподели мениджърът на " Сити ".

" Ливърпул " стана първенец, откакто " Сити " загуби мача си против " Челси ". Срещата на " Етихад " ще е първата за Юрген Клоп и футболистите му, откакто научиха новината, че са първенци.

Снимка: Getty Images

Самият Гуардиола се изрече ласкаво за " Ливърпул " и поздрави тима незабавно след провалянето от " сините " от Лондон.

" Фокусиран съм за остатъка от сезона и за идващия. Изпитвам апетит, това мога да кажа. Изключително удовлетворен съм от всичко в този клуб и не желая да мисля за неща, които са много надалеч в бъдещето ", сподели Гуардиола на конференцията.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР