Футболисти от мъжкия национален отбор на България изиграха демонстративен мач

...
Футболисти от мъжкия национален отбор на България изиграха демонстративен мач
Коментари Харесай

Националите направиха показно по текбол

Футболисти от мъжкия народен тим на България изиграха показателен мач по текбол пред представители на медиите в Национална футболна база " Бояна ". Както е известно, Българският футболен съюз откри партньорски взаимоотношения с държавната асоциация по текбол, както и със международната федерация FITEQ, вследствие на които атрактивната дисциплинираност ще бъде налична както за играчите от другите ни гарнитури, по този начин и за всички гости на Дома на футбола.
 Снимка 532624
Източник:

Председателят на Българската федерация по текбол - международният и олимпийски първенец по повдигане на тежести Севдалин Маринов, генералният секретар на съюза Николай Григоров, както и селекционерът на България " А " Ясен Петров показаха пред публицисти новата професионална маса, брандирана със знаците на " лъвовете ". " По време на пика на пандемията този спорт беше един тип избавление за мен. Вярвам, че той има голямо бъдеще и е значим както за разформироване, по този начин и в подготвителния развой на професионалните футболисти ", съобщи Ясен Петров, а Севдалин Маринов благодари на БФС за опцията дисциплината да бъде разпространявана и добави: " Изключително съм удовлетворен от големия интерес, който текболът генерира в България. На световно равнище спортът се развива със съществени темпове и чакаме да бъде включен в програмата на Олимпийските игри през 2028-а. "
 Част от националите са към този момент в Бояна
Част от националите са към този момент в Бояна

Снимки

Официалното показване бе последвано от мач на двойки, като от едната страна на масата застанаха вратарят Николай Михайлов и нападателят Андрей Гълъбинов, а от другата - тандемът от Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев и Бирсент Карагарен, които демонстрираха уменията си пред публицистите в НФБ " Бояна ".
 Снимка 532623
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР