Футболистът с голямо сърце Коко е големият победител във Фермата“!

...
Футболистът с голямо сърце Коко е големият победител във Фермата“!
Коментари Харесай

Футболистът Коко триумфира на финала на Фермата“ 9 и взе 100 бона


Футболистът с огромно сърце Коко е огромният победител във „ Фермата “! Участникът от „ Канатица “ победи с чека за 100 000 лв. откакто отнесе петима мощни и амбициозни конкурентни на трагичния край, и завоюва зрителския избор. През целия девети сезон той сподели качества, които са необичайност - безрезервност, великодушие и инфекциозен оптимизъм, и по този начин завоюва утвърждението на феновете.   

Първото място и огромната премия бяха атакувани от шестима играчи от двата враждуващи тима. Футболистът Коко единствен от „ Канатица “ се състезава на финалната права. „ Елбетица “ имаше доста повече представители - сервитьорът Андрей, земеделецът Георги, балерината Мартина, студентката по право Линда и продавачката на цветя Емилия. 

Всички те се раздадоха до дъно и за последно на Арената. Претендентите за стоте бона първо бяха вкарани във въжени кафези, от които трябваше да се освободят. След това сграбчиха брадвите, с цел да цепят дебели ритловици. Накрая, с последни сили, трябваше да удържат въжета, на които бяха закачени тежки чували.   
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР