Футболистът на ЦСКА Георги Йомов очаква „червените“ да победят отбора

...
Футболистът на ЦСКА Георги Йомов очаква „червените“ да победят отбора
Коментари Харесай

Йомов: Нямаме никаква причина да се отпускаме, по-класни сме от Левски

Футболистът на ЦСКА Георги Йомов чака „ алените “ да победят тима на Левски в неделното дерби. Българският национал бе на мнение, че неговият отбор е по-класния и е изцяло квалифициран за мача.

„ Смятам, че за Левски сме се подготвили сносно. Трябва да осъществим напътствията на старши треньора оптимално добре. Да сме съсредоточени, да създадем един добър мач и да се поздравим с успеха. За жребия, щом Славия са стигнали до такава степен, лесни мачове няма в тази фаза. Достоен съперник, ще се получи добър мач, само че считам, че нашият тим е по-класен и желаеме да стигнем до край “.

„ Ние знаем какво значи дербито сред ЦСКА и Левски. Всички са готови и стимулирани оптимално. Това, че са по-млад тим, няма да окаже огромно въздействие. Дерби е, нищо не се знае, само че както сподели и Анатоли Нанков, ние сме по-класния тим и ще победим “.

„ Аз се усещам добре, съвършено. Подготвени, възобновени и мислим за мача. Всичко е наред и с мен, и с тима. Ние в този мач имаме две задания. Да продължим да побеждаваме, с цел да достигнем до задачите и втората е, че е дерби. Нямаме никаква причина да се отпускаме и би трябвало да сме оптимално съсредоточени “, съобщи Йомов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР