Футболистът на Реал Мадрид Винисиус младши похвали Севиля за това,

...
Футболистът на Реал Мадрид Винисиус младши похвали Севиля за това,
Коментари Харесай

Винисиус Джуниър: Звездата на Реал Мадрид хвали Севиля, след като изгони фен за расизъм

Футболистът на Реал Мадрид Винисиус младши похвали Севиля за това, че е работил бързо, с цел да изгони почитател и да рапортува на управляващите за почитател за хипотетично на расистка основа.

Изображение, оповестено от Виниций в обществените медии, демонстрира мъж, който прави расистки жест към него.

Винисиус сподели, че втори клип, изпратен до него, демонстрира, че различен млад почитател е афектиран.

След мача от Ла Лига Севиля сподели " a член на публиката беше разпознат, изпъден от стадиона и предаден на правосъдните управляващи ".

" Освен това вътрешните дисциплинарни правила ще бъдат прецизно прилагани към него и той неотложно ще бъде изключен като член ", споделиха от клуба.

В изказване футболният клуб продължи, че " осъжда всяко расистко и ксенофобско държание, даже в случай че е в изолираност, какъвто е казусът, и демонстрира своята подготвеност и съдействие с управляващите за премахване на тези настройки, които не съставляват почитател като този на Севиля.

Реал Мадрид, който сега оглавява испанската Ла Лига, приключи наедно 1-1 като посетител на Севиля на стадион " Рамон Санчес-Писхуан " в събота вечерта.

Публикувайки в X, прочут преди като Twitter, след мача, Винисиус сподели, че последният случай е " номер 19 и продължава ".

" Поздравления за Севиля за бързото им позициониране и наказване в още един печален епизод за испанския футбол ", написа той.

" За страдание, имах достъп до видеозапис на различен расистки акт в този съботен мач, този път осъществен от дете.

" Много скърбя, че няма кой да ви образова. Инвестирам, и влагам доста, в образованието в Бразилия, с цел да образувам жители с разнообразни настройки от тези.

" Лицето на днешния расист е залепено на уеб страници, както в доста други случаи. Надявам се испанските управляващи да изпълнят своята част и да трансформират законодателството един път вечно. /p>

Виниций неведнъж е бил обект на расистки обиди от поддръжници на опозицията.

По-рано този месец 23-те -годишният даде показания в процеса против трима почитатели на Валенсия, упрекнати в расистки обиди по време на мач през май на Естадио Местая.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР