Футболистът на Реал Мадрид Марко Асенсио се е разбрал да

...
Футболистът на Реал Мадрид Марко Асенсио се е разбрал да
Коментари Харесай

Марко Асенсио е все по-близо до преминаване в Барселона

Футболистът на Реал Мадрид Марко Асенсио се е схванал да премине в огромния противник на " лос бланкос " Барселона и от идващия сезон се чака да заиграе на " Камп Ноу ", осведоми каталунската радио станция RAC 1.

26-годишният Асенсио е твърдо решен да напусне Реал, откакто напоследък получава все по-малко шансове за изява при Карло Анчелоти, а от началото на сезона има изиграни единствено четири дуела и то като запаса.

За интерес на Барселона към Марко Асенсио се заприказва още през предишното лято, само че в последна сметка испанецът остана на " Сантиаго Бернабеу " с вярата да получи повече шансове за игра.

Юношата на Майорка пристигна в Реал Мадрид при започване на сезон 2015/16 и се трансформира във значима част от тима на Зинедин Зидан, който победи три пъти поред в Шампионската лига сред 2016 и 2018 година.

През лятото на 2019 година обаче Марко Асенсио получи тежка травма, която го изкара от игра за повече от една година и след завръщането си той стартира да получава все по-малко шансове за изява.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР