Футболистът на Марица (Пловдив) Станислав Маламов сподели пред Sportal.bg как

...
Футболистът на Марица (Пловдив) Станислав Маламов сподели пред Sportal.bg как
Коментари Харесай

Маламов: В Марица съм на точното място! В Ботев ситуацията беше странна

Футболистът на Марица (Пловдив) Станислав Маламов показа пред Sportal.bg по какъв начин се усеща във втородивизионния отбор. Той се върна и обратно във времето, когато изкара дълги проби в състава на Ботев (Пловдив), след които не се стигна до негов автограф с клуба.
 Станислав Маламов
" Чувствам се прелестно. Треньорите и ръководителите са основали съвършена среда за работа. Мисля, че се усещам на точното място. С мен се свърза треньорът Николай Димитров и изпълнителният шеф Апостол Попов. Играл съм с тях. Казаха ми какви са задачите пред тима. Не ни трябваше доста време да се разберем.
 Станислав Маламов
Маламов разяснява и дългите проби, изкарани в тима на Ботев (Пловдив), след което му беше обявено, че няма да се стигне до автограф.

" Беше доста странна обстановката, тъй като пробите трябваше да бъдат една седмица. Мина тази една седмица и ми споделиха, че са удовлетворени от мен. Изиграхме две-три контроли, в които означих гол, направих 2-3 асистенции. Треньорите бяха удовлетворени от мен и желаеха да подпиша. Станаха обаче едни катаклизми в клуба с нови притежатели и упоритости. След това пристигна новият треньор и ми изясни, че не става въпрос за качества. Просто политиката им е да притеглят по-млади състезатели и състезатели от чужбина. Съжалявам, че не подписах. Когато ми оповестиха новината, че няма да подпиша контракт, ми беше погрешно. Не мога да си изкривявам душата, тъй като изкарах много дълъг интервал там. Животът продължава, времето лекува и няма място за мусене ".
 Станислав Маламов
" Представянето на Марица е положително. Мисля, че можем да се представим и по-добре. Имахме някои неуверени мачове, което се дължи на това, че ни събраха през лятото. Доста опитни футболисти събрахме освен начело, само че и откъм гърба. Покрай нас има много млади футболисти, които мисля, че ще имат положително бъдеще. Само би трябвало да слушат какво им споделя треньорът и да работят. Мариян Тонев има ужасно доста качества. Рядко са нападателите като него - див звяр. Амбициите ми са да оказвам помощ по най-хубавия метод с играта си. Времето ще покаже ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР