Футболистът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че не смята,

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич заяви, че не смята,
Коментари Харесай

Матич: Няма какво да доказвам на Челси

Футболистът на Манчестър Юнайтед Неманя Матич съобщи, че не счита, че би трябвало да потвърждава нещо пред някогашния си клуб Челси. Както е известно в неделя "червените дяволи " гостуват на "Стамфорд Бридж " в дербито на 11-ия кръг от Висшата лига.

Maтич се преклони пред марката "Моуриньо "

“В Челси съм посочил качествата си. Спечелихме купата два пъти, както и още две купи. Мисля, че няма какво да им потвърждавам повече. Трябва да се потвърдя само пред сегашния си клуб”, сподели Матич.

“Не знам какви ще бъдат реакциите на почитателите. Когато бях там, постоянно давах 100% от себе си. Сигурен съм, че те ще уважат това, само че даже да не го създадат, не ме интересува толкова”, добави той.

Невил: Този, който продаде Матич, би трябвало да бъде уволнен

“Единственото нещо, което мога да кажа все още, е че съм благополучен да съм част от Манчестър Юнайтед. Радвам се, че работя с Моуриньо”, съобщи още футболистът на “червените дяволи”.

Матич дойде на "Олд Трафорд " през миналото лято за сумата от 35 милиона паунда. До момента полузащитникът е записал общо 16 мача и е осъществил 3 асистенции с фланелката на "червените дяволи ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР