Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони бе отстранен от състава на

...
Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони бе отстранен от състава на
Коментари Харесай

Изритаха Антони от националния, той отхвърля обвиненията за домашно насилие

Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони бе отхвърлен от състава на бразилския народен тим за идните квалификационни мачове за международно състезание поради сериозните обвинявания в домашно насилия, оповестиха от футболната федерация на страната.

" В резултат на обстоятелствата, които бяха разкрити в понеделник, включващи нападателя на Манчестър Юнайтед Антони, които също по този начин би трябвало да бъдат разследвани и с цел да бъде защитена хипотетичната жертва, националният отбор на Бразилия и футболната федерация взеха решение спортистът бе изваден от състава ", се споделя в позицията на локалната централа.

От федерацията оповестиха още, че 23-годишният футболист, чието цялостно име е Антони Матеус дос Сантос, ще бъде сменен от играча на Арсенал Габриел Жезус в състава на Бразилия за квалификационните срещи за идващия Мондиал против Боливия и Перу.

Бразилските медии по-рано оповестиха за обвиняванията във физическо принуждение, отправени от някогашната другарка на Антони. Футболистът отхвърли обвиняванията в профила си в обществената мрежа Инстаграм в понеделник.

Крилото на Манчестър Юнайтед Антони изрично отхвърли обвиняванията на някогашната си другарка Габриела Кавалин в домашно принуждение. Бразилската инфлуенсърка даде изявление за уеб страницата UOL, в което описа, че Антони неколкократно я е нападал физически, в това число и до момента в който е била бременна. Тя сподели фотоси от контузиите си и скрийншотове от кореспонденцията си с футболиста. Материалите ще бъдат употребявани от полицията в хода на следствието.

Първоначално сътрудникът на Антони съобщи, че той няма да разяснява обстановката, само че играчът реши да изложи гледната си точка с обява в Инстаграм.



“От почитание към моите почитатели, другари и семейство, се усещам задължен обществено да опиша за лъжливите обвинявания, на които станах жертва. От самото начало се отнасям към този въпрос съществено и дадох обстойни пояснения пред полицията. В момента тече следствие и не мога да експортирам детайлности.

Мога обаче сигурно да кажа, че обвиняванията са лъжливи и че към този момент предоставените доказателства, както и тези, които занапред ще бъдат предоставени, демонстрират, че съм почтен.

Отношенията ми с девойка Габриела бяха бурни, със словесни обиди и от двете страни, само че в никакъв случай не съм проявявал физическа експанзия. Всеки път, било то в показанията или в изявленията, тя излага друга версия.
Затова взех решение обществено да опровергая обвиняванията и да оповестя, че оставам напълно разполагаем на бразилските управляващи за изясняване на случая. Вярвам, че полицейското следствие ще разкрие истината за невинноста ми ”, написа Антони.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР