Футболистът на Лудогорец Спас Делев говори след която сложи край

...
Футболистът на Лудогорец Спас Делев говори след която сложи край
Коментари Харесай

Спас Делев: Много лесни голове ни вкараха

Футболистът на Лудогорец Спас Делев приказва след която постави завършек на фантазиите на разградчани за трети път в историята им да стигнат до групите на Шампионската лига.

След края на срещата българският национал показа, че " орлите " са позволили прекомерно леки голове в своята врата, само че в този момент би трябвало бързо да не помнят този дуел и да се концентрират върху идващия.

" За жал отпаднахме. Много наши неточности допуснахме, доста лесни голове ни вкараха. Но животът продължава. Трябва да вдигнем главите и да чакаме идващия мач, с цел да се изправим. Сега треньорът би трябвало да ни покаже грешките и да забележим кои са хубавите ни моменти през днешния ден. Но щом отпадаме, няма толкоз хубави неща. Треньорът ще ни покаже къде сме сбъркали. Всичко което можеше да се случи през второто полувреме, се случи. Наистина, разочарованието е голямо. Знаете, че Лудогорец се бори да побеждава всеки мач, да играе в групите на Шампионската лига. Всеки даде максимума, само че би трябвало да си забележим грешките, с цел да си ги изправим и да гледаме напред ", съобщи Спас Делев.

Нисичкият нападател се появи нощес в игра през втората част и бе в основата на двете най-хубави благоприятни условия за гол, които се откриха пред Лудогорец след почивката на " Арена Стожице ". Първо, негов изстрел се отби от страничния дирек в 88-ата минута, а надълбоко в добавеното време Делев бе повален в наказателното поле и българският отличник получи право да извърши дузпа, която обаче Кирил Десподов пропусна да осъществя и по този начин разградчани отпаднаха от борбата за влизане в групите на Шампионската лига.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР