Футболистът на Лудогорец Рик Джонатан даде интервю пред бразилското издание

...
Футболистът на Лудогорец Рик Джонатан даде интервю пред бразилското издание
Коментари Харесай

Рик Джонатан: Надявам се да продължа да печеля титли с Лудогорец

Футболистът на Лудогорец Рик Джонатан даде изявление пред бразилското издание Sambafoot.com, в което описа по какъв начин се усеща, откакто към този момент изигра своя мач №50 с екипа на разградчани.

23-годишното крило дойде у нас през декември 2021 година и до този миг е осъществил 6 гола, като взе участие в спечелването на две трофеи на България, една Купа и една Суперкупа на страната.

" Да се наложиш в Европа е предизвикателство за всеки бразилец. Това, че ще доближи квотата от 50 мача ми носи огромно задоволство, тъй като съм на добър път. Клубът ни поддържа постоянно, с цел да може да дадем най-хубавото от себе си. Надявам се да остана и да продължа да усъвършенствам върхове ", разкрива Рик.

Роденият в Сао Луис играч разяснява и какво значи за него да се завърне на терена след тежката травма, която получи при започване на календарната година.

" Не мога да опиша възприятието да се върна на терена, да усетя още веднъж адреналина от играта. Искам да имам необикновен сезон и се надявам да продължа да спечелвам трофеи, като нося наслада на почитателите ", показа Рик Джонатан.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР