Футболистът на Ливърпул Фабио Карвальо изненадващо е взел решение повече

...
Футболистът на Ливърпул Фабио Карвальо изненадващо е взел решение повече
Коментари Харесай

Футболист на Ливърпул с шокиращо решение за кариерата си

Футболистът на Ливърпул Фабио Карвальо изненадващо е взел решение повече да не играе за националните отбори на Португалия, оповестиха от локалната федерация. Атакуващият полузащитник беше част от разширения прелиминарен състав на селекционера Фернандо Сантош, само че след това не попадна в окончателната група от 26 състезатели, която отива на международното състезание в Катар.

Явно това е разочаровало Карвальо, тъй като незабавно по-късно той е уведомил управлението на националния тим, че се отдръпва. Той беше част от младежката групировка на иберийците до 21 години и няма нито един мач за мъжкия отбор, въпреки да беше в проектогрупата за Мондиала в този момент.

В Португалия се съмняват, че по този метод 20-годишният гений възнамерява да се реалокира в националния тим на Англия. Тъй като е живял на Острова като по-малък, Карвальо е бил част от четири от юношеските обединения на „ Трите лъва “ до 15, до 16, до 17 и до 18 години. През март тази година той обаче беше извикан в младежите на Португалия и игра на Европейското състезание в тази възраст.

Карвальо има право отново да стане национал на Англия, защото няма записан нито един мач за мъжкия състав на Португалия, каквото е едно от изискванията. Баща му е от Ангола, а майка му е португалка.

Fabio Carvalho has decided to stop representing Portugal at U21 level.

Players who qualify for more than one nation, like Carvalho - who played for a number of England's youth teams - can represent as many as they want until they get a first senior cap in a competitive game.
— The Athletic | Football (@TheAthleticFC)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР