Футболистът на Ливърпул Джон Фланаган е бил арестуван от полицията

...
Футболистът на Ливърпул Джон Фланаган е бил арестуван от полицията
Коментари Харесай

Защитник на "Ливърпул" е бил арестуван след сбиване

Футболистът на " Ливърпул " Джон Фланаган е бил задържан от полицията в града на 22 декември, осведомиха органите на реда. Защитникът е взел участие в сборичкване, след което е разпитан в полицейско ръководство, само че по-късно е освободен.

" Полицията в Мърсисайд може да удостовери, че лицето Джонатан Патрик Фланаган, на 24 години от Крестингтън, Ливърпул, е упрекнат поради присъединяване в сборичкване. Инцидентът е станал на улица " Дюк " в центъра на Ливърпул към 3.20 часа сутринта на 22 декември ", заяви пресцентърът на полицията.

Фланаган е бил освободен при условна полицейска гаранция и ще се яви пред съда на 2 януари 2018 година

Футболистът е родом от Ливърпул и е артикул на академията на мърсисайдци. Той дебютира за първия отбор през 2011 година, само че по-късно доста травми стопираха развиването му. През този сезон бранителят игра единствено един мач, освен това в шампионата за Купата на лигата. Фланаган беше чартърен в " Бърнли " през последната година.

Говорител на " Ливърпул " съобщи: " Клубът е известен за хипотетичен случай, включващ член на първия тим. Няма да разясняваме въпроса, до момента в който процесът е в ход. "

Фланаган не беше в групите на " Ливърпул " за дуела със " Суонзи " от 20-ия кръг на Висшата лига.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР