Футболистът на Левски Холмар Ейолфсон ще напусне клуба до дни,

...
Футболистът на Левски Холмар Ейолфсон ще напусне клуба до дни,
Коментари Харесай

Холмар Ейолфсон напуска "Левски" без пари за клуба?

Футболистът на " Левски " Холмар Ейолфсон ще напусне клуба до дни, а " сините " няма да вземат пари от прекосяването му в различен клуб. За това сигнализират от, базирайки се на два самостоятелни източника.

Според обявата Ейолфсон има желание или към този момент е задействал процедура пред ФИФА по анулиране на контракта си с " Левски ". Исладецът има това право, защото не е получавал четири заплати по договора си с клуба, който изпадна в тежко финансово положение при започване на годината. Според уеб страницата месечното заплащане на футболиста е 31 000 евро и " сините " нямат средства за покриването на дълга.

Централният бранител не е играл в нито един от мачовете на отбора от началото на сезона.

Ейолфсон получи повиквателна за мачовете на националния си отбор против Англия и Белгия от шампионата Лига на нациите. Неговото включване в състава не дава отговор на информацията, изнесена от изпълнителния шеф в клуба Павел Колев, че се възвръща след интервенция от херния.

Като любимец за подписа на футболиста, от уеб страницата показват датският " Копенхаген ". Първенството в страната към момента не е почнало, а отборът от столицата има потребност от попълнение в отбрана.

В " Левски " се надяват точно с продажба на по-изявените си футболисти да могат да закърпят изтънелия си бюджет. Един от притежателите в клуба - Константин Папазов, неотдавна разкри, че последното разплащане с футболистите е реализирано посредством заем, а парите са пристигнали от притежателя на " Царско село " Стойне Манолов.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР